فواید اسباب بازی برای کودکان چیست؟ ارشک بنیامین- مام توی

بازی و کودک دو کلمه جدا ناپذیر می باشند و واژه بازی در اکثر موارد مختص کودکان تعریف می شود. بازی کردن بچه ها همیشه موجب خوشحالی والدین می شود زیرا بازی کردن بچه ها نشانه سلامتی و شادی آنها می باشد. والدین باید متوجه این امر باشند که علاوه بر تهیه و خرید اسباب بازی های مناسب، سعی نمایند با در اختیار قرار دادن ابزارهایی مانند چکش، میخ، قیچی و … (با توجه به سن کودک) و وسایل اضافی و دورریختنی که قبلاً نامبرده شد، زمینه سازندگی، خلاقیت، ابتکار، نوآوری و سرگرمی کودک را فراهم نمایند. مزایای اسباب بازی برای کودکان از مهمترین موارد مورد بحث در مجامع مربوط به رشد و پرورش کودکان است. اسباب بازی ها بخش مهمی از فرایند یادگیری کودکان را در سنین رشد تشکیل می دهند.

آقا پسرها با ماشین های اسباب بازی خود در دنیای خیال در یک مسابقه هیجان انگیز ماشین سواری شرکت می کنند و در آن پیروز می شوند! دختر خانم ها با عروسک ها و اسباب بازی های خود حس مادر شدن را تجربه می کنند و با این روش به تخیل خود دامن می زنند. از مهمترین مزایای اسباب بازی برای کودکان کمک به توانایی های حل مسئله در کودکان است. بچه ها در سنین رشد مهارت های بسیار زیادی کسب می کنند که از میان آن ها می توان به مهارت حل مسائل و مشکلات اشاره کرد که تا حد بسیار زیادی به هوش هیجانی آن ها باز می گردد. بچه هایی که با اسباب بازی وقت اضافی خود را می گذرانند، در این زمینه بهتر عمل خواهند کرد. کودک نو پا که به تازگی شروع به راه رفتن کرده باشد، علاقه ویژه ای نسبت به اسباب بازی های قطعه ای مانند پازل و بلوک بازی، سرهم کردنی، قابل تفکیک، ساخت دوباره، هل دادنی و کشیدنی دارد.

بهبود مهارت های حرکتی کودک

باتوجه به زندگی های آپارتمان نشینی امروزی, رفتن به دل طبیعت از واجبترین کارهاست. باید به کودک خود اجازه دهید به کشف فضا و محیط اطراف بپردازد اما هرگز او را به بازی کردن وادار نکنید به ویژه اگر تمایلی به بازی ندارد. می‌توانید خودتان به سایر کودکان ملحق شوید تا فرزند شما نیز کنارتان قرار بگیرد و شروع به بازی کند. عروسک‌هایی که کودک بتواند لباس‌های آنها را در بیاورد و دوباره تن عروسک کند یا عروسک‌هایی که قابل شستشو بوده و می‌توان آنها را با کودک به حمام برد. کودکان زیر دو سال از تجربه کردن لذت می برند اما به تایید و همراهی والدین خود نیاز دارند. ​در بسیار از موارد پیش آمده که کودکان در تعاملات با کودکان دیگر بهبود های شگرفی در بیماری خود داشته اند.

این عروسک پولیشی جغجغه ای، با تکان دادن عروسک، صدای جغجغه می دهد.ایده ال برای ارتقاء قدرت شنوایی و حس لامسه کودک ومناسب رده سنی بالای 1 سال است. عروسک پولیشی طرح زرافه کودکان را ساعت ها غرق در دنیای نقش بازی میکند. بازی میله و مهره کودک جزء مدرن ترین اسباب بازی کودکان یک ساله به شمار می رود. این اسباب بازی از پیچ و خم مهره های رنگارنگ، قطعه هایی با چند شکل هندسی ساخته شده از چوب می باشد و مخصوص کودکان یک ساله طراحی شده است.

اسباب بازی فکری برای کودکان زیر دو سال

اسباب بازی‌های آموزشی در واقع اسباب بازی‌های جالبی هستند که اغلب کودکان، آن‌ها را دوست دارند و برای سرگرمی از آن‌ها بهره می‌گیرند. این وسایل به تدریج، توانایی‌ها و مهارت‌های تازه‌ای را به کودکان آموزش می‌دهند و موجب تقویت هوش آن‌ها می‌شوند. برای مثال ماشین شارژی کودک در سنین مناسب می تواند در بهبود اعتماد بنفس و عملکرد جسمی کودک نقش زیادی داشته باشد.فروشگاه اسباب بازی کودکانه ارائه دهنده انواع بازی های بزرگسالان و کودکان.

این بازی ها بچه ها را منزوی کرده و آن ها را از اجرای بازی های دسته جمعی در کنار هم سالان محروم می کنند. شما می توانید، از مزایای اسباب بازی برای کودکان برای بچه ها در سال های پیش از دبستان نیز بهره مند شوید. آن ها می خواهند با دستانشان مجله خبری اسباب بازی همه چیز را لمس کنند و مدت زمان طولانی بازی کنند، که ممکن است برای والدین خسته کننده باشد. به همین خاطر، بهتر است اتاق کودک تان را ازاسباب بازی کودکان یک ساله پر کنید، که به رشد خلاقیت، هماهنگی و مهارت های اجتماعی کودک کمک خواهند کرد.

  • این وسایل به آموزش رنگ ها، شمارش، تطبیق و رفتار آن ها کمک می کنند.سبدهای پیک نیک برای کودکان حس شادی از زندگی را تلقین می کنند.
  • والدین ممکن است برای آموزش برخی از مهارت به کودک از زبان مستقیم استفاده کنند و هیچ نتیجه‌ای دریافت نکنند.
  • از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند بازار 15 خرداد و بیمارستان شهید اکبر آبادی و پاساژ روحی و رستوران مسلم و کاخ گلستان قرار گرفته است.
  • کودکانی که به درستی با درگیری با اسباب بازی این مهارت‌ها را تمرین میکنند، ضریب هوشی آنها افزایش می یابد.
  • این دسته از بازی ها می تواند باعث افزایش سرعت عمل کودکان شود و روابط اجتماعی آن ها را بهبود دهد.