مراحل تولید و فرآوری چای سیاه ایرانی | OkChay
همانطور که گیاه رشد می کند، با سایبان های ساخته شده برای زیاد شدن تولید کلروفیل و تیانین روی آنها سایه می اندازند. درپایان دوره میجی (۱۹۱۲–۱۸۶۸) ماشین تولید چای سبز به بازار عرضه شده بود و جایگزین تهیه دستی چای شد. این ماشینها برای مقاصد مقدماتی چون خشک کردن، کوبیدن (خرد کردن)، خشکسازی ثانویه، کوبیدن نهایی، و بخاردهی چای بکار میرود.
این چایهای سفید پودری نیز در آن دوره برای انجام مسابقات معروف هم زنی چای استفاده میشد. چای، نوشیدنی محبوب در ایران است؛ و بیشتر مردم همه روزه آن را مصرف میکنند. خشک کردن چای در واقع خاتمه دادن به عمل تخمیر، حفظ نمودن و ثابت نگه داشتن خصوصیاتی است که در برگ ایجادشده است.
- این چایهای سفید پودری نیز در آن دوره برای انجام مسابقات معروف هم زنی چای استفاده میشد.
- کره پسته لوبلی با بافتی زیبا و صاف، تنها با استفاده از پسته های باکیفیت به گونه ای تولید می شود که طعم و عطر فوق العاده خود را حفظ کند وحتی از پسته هم خوشمزه تر باشد.
- در کشورهای دیگر، مراحل درجه بندی، توزین و بسته بندی به صورت مشابه، پس از فرآیند شکل دهی (رول کردن) انجام می شود.
- بسته به میزان اکسیداسیون مورد نیاز، مدتی آن چای را به حال خود میگذارند تا حالتی پلاسیده پیدا از اوکی چای خرید کنید کند.
برخی اوقات، این داستان را دربارهٔ گوتاما بودا به جای بودیهارما بازگو میکنند. بر اساس افسانهای یکی از سالکان در کوه چای مشغول مراقبه بوده؛ ولی دائم چشمهایش بسته میشده. برای اینکه بتواند چشمهایش را باز نگه دارد پلکهایش را میبرد و به درون کوهستان پرتاب میکند.
انواع چای سیاه بر اساس کشور تولیدی:
این کار از طریق فشار دادن برگها بر روی صفحه داغ انجام می شود. خشک کردن دوباره،برگها به مدت تقریبی 30 دقیقه با هوای گرم تماس می گیرند تا بیشتر خشک شود. پژمردگی حدود 30٪ از رطوبت برگ را در مدت زمان 4-12 ساعت کاهش می دهد. یک مطالعه نشان داد که نوشیدن ۳ فنجان چای در روز به مدت ۲ هفته، غلظت فلاوونوئیدها را در بدن تا ۲۵ درصد افزایش میدهد. دریافت فلاوونوئیدها، خطر بیماریهای قلبی عروقی را با مکانیسمهای متعدد کاهش میدهد. فلاوونوئیدها، همچنین پاسخهای ضدالتهابی را در بدن تحریک میکنند.
✅گواهینامه معتبر ایکاد آکادمی با مجوز خانه صنعت، معدن و تجارت و دارای کد رجیستری و قابلیت استعلام (40000تومان)